Història del Torneig

Per més informació sobre la història del Torneig, consultau l'obra Història del Torneig de la Beata (1985-2015), que podeu adquirir des d'aquí.

Palmarès del torneig:

AnyCampióFinalistaSemifinalistes
1985UDCVSex Punkies??
1986ProalbaJabatos??
1987UDCVBuitrosaTercer: Sex Punkies Quart: Luxe Men Uted.
1988BuitrosaSex PunkiesUDCV i Yuppies Boys
1989Sex PunkiesYuppies BoysTercer: Valldemossa At. Quart: Buitrosa
1990Valldemossa At.PitiflunkiesTercer: Sex Punkies Quart: Cubata Boys
1991Valldemossa At.PitiflunkiesTercer: Cubata Boys Quart: Sex Punkies
1992Valldemossa At.Sex PunkiesTercer: Cubata Boys Quart: Santos Inocentes
1993TenerifeCubata BoysTercer: Santos Inocentes Quart: Sex Punkies
1994Frutti di MareCubata BoysTenerife i Santos Inocentes
1995Cubata BoysAmohos Santos Inocentes i Frutti di Mare
1996Los JavisSantos Inocentes Cubata Boys i Dragons
1997Cubata BoysDínamo Pip's Donostiarres i Clarence's Boys
1998Cubata BoysBatlets Santos Inocentes i Donostiarres
1999DonostiarresSantos InocentesTercer: Lequionarios Quart: Dragons
2000DonostiarresLequionariosTercer: Santos Inocentes Quart: Dragons
2001Santos InocentesDragons Sex Punkies i Cubata Boys
2002Cubata BoysDonostiarresDragons i Demons
2003DragonsSantos InocentesDonostiarres i Demons
2004DonostiarresSantos Inocentes Demons i Dragons
2005Santos InocentesDonostiarres Summer Team i Tales de Mileto
2006DemonsTales de MiletoSummer Team i Donostiarres
2007Tales de MiletoDemonsCrazy Boys i Dragons
2008Tales de MiletoSummer Team Donostiarres i Dragons
2009DemonsTales de MiletoCrazy Boys i Summer Team
2010Crazy BoysTales de Mileto Demons i Santos Inocentes
2011Crazy BoysTales de Mileto Demons i Sex Punkies
2012Tales de MiletoCrazy Boys Demons i Berberechos
2013Crazy BoysDemonsBerberechos i Santos Inocentes
2014Tales de MiletoCrazy BoysTercer: Sex Punkies Quart: Santos Inocentes
2015Tales de MiletoCrazy BoysDemons i Tackling F.C.
2016Tales de MiletoSex PunkiesVodka Juniors i Crazy Boys
2017Crazy BoysTales de MiletoTercer: Vodka Juniors Quart: Los que faltaban

Notes:

Campionats:

EquipCampionats
Tales de Mileto6
Cubata Boys i Crazy Boys4
Donostiarres, Valldemossa Atlètic3
Buitrosa/Proalba, Demons, Santos Inocentes, UDCV2
Dragons, Frutti di Mare, Los Javis, Sex Punkies, Tenerife1

Màxim golejador:

(Dades completes des de 1994)
AnyJugadorGols
1991Jaume Morey (VAT)12
1994Jacobo Bethencourt (SIN), Jaume Morey (FDM), Tomeu Rigo (SXP), Jose Romaguera (TNF)10
1995Dani Calafat (DRG)9
1996Tià Vila (CUB)9
1997Toni Morey (DON)11
1998David Colom (SIN)12
1999David Colom (SIN)13
2000Tià Vila (SIN)11
2001David Colom (SIN)20
2002Dani Calafat (DRG)18
2003Dani Calafat (DRG), David Colom (SIN)23
2004Tomeu Bennàsar (CUB)18
2005Tomeu Calafat (DEM)19
2006Toni Morey (DON)21
2007Tomeu Calafat (DEM)15
2008Joan Amengual (TAL)23
2009Joan Amengual (TAL)22
2010Dídac Devesa (CZB)18
2011Dídac Devesa (CZB)23
2012José Ángel Jiménez (TAL)20
2013Kike Cilimingras (CZB), Tomeu Calafat (DEM)12
2014Joan Rigo (CZB)13
2015José Ángel Jiménez (TAL)19
2016Joan Amengual (TAL)18
2017Pau Llabrés (VDK)15

Porter menys golejat:

(Dades completes des de 1995)
AnyPorterGols/PJCoef.
1990Pedro Bibiloni (VAT)3/60,50
1995Tolo Casasnovas (FDM)5/60,83
1996Pedro (JAV)8/61,33
1997Pedro Estradas (SXP)6/41,50
1998Xisco Romaguera (DRG)4/41,00
1999Toni Cerdà (SIN)7/51,40
2000Jaume Mayol (DON)6/61,00
2001Damià Amengual (SIN)15/81,88
2002Jaume Mayol (DON)16/72,29
2003Damià Amengual (SIN)13/62,16
2004Jaume Mayol (DON)9/71,28
2005Rafa González (TAL)8/42,00
2006Damià Amengual (DEM)14/62,33
2007Jaume Mayol (DON)*
Tom Lambourne (TAL)
13/5
15/4,5
2,60
3,33
2008Rafa González (TAL)6/41,50
2009Tom Lambourne (TAL)11/6,51,69
2010Dídac Alcalá (CZB)12/62,00
2011Juanan Bauzà (TAL)10/42,50
2012Juanan Bauzà (TAL)19/72,71
2013Dídac Alcalá (CZB)12/62,00
2014Dídac Alcalá (CZB)14/81,75
2015Tom Lambourne (TAL)13/52,60
2016Juanan Bauzà (TAL)11/52,20
2017Rafel Capel (CZB)7/41,75

*: Hi renuncià degut a la desqualificació del Donostiarres.